Velkommen til Ruth Stentoft Gundersens Blog

Denne blog har et meget bredt emneudvalg. Jeg er startet med at angive et antal kategorier, men de kan både ændres og udvides efter, hvad læserne ønsker at beskæftige sig med. Alle kan uden videre komme med direkte kommentarer til ethvert indlæg, men har du en hel masse på hjerte - om DIT helt specielle emne - er du desuden velkommen til at tilmelde dig som blog-skribent. Dette kræver kun en e-mail til mig på post@ruthsweb.dk  - med oplysninger om dine specielle ønsker!

Jeg håber på rigtig meget trafik på denne blog. Jeg har selv valgt et helt specifikt 'Ruth-emne', nemlig katte, der nu engang er min store lidenskab. Disse har jeg en helt separat blog til, nemlig 'Mis-Forståelse', som også er et besøg værd, hvis man er katte-elsker - og ellers har jeg tænkt mig, at bloggen her skal være at betragte som en slags elektronisk dagbog, hvor jeg fortæller løst og fast om mine oplevelser og tanker med jævne mellemrum.

Interessant? Ja, det synes jeg da i hvert fald selv! Men lad det komme an på en prøve. Jeg er åben for enhver kommentar, bare den er positiv :-) !!!

God læse- og skrivelyst!
Ruth S.G.



Kategori er uden indlæg



TalkActive Blog - Copyright 2017 - Talkactive ApS - all rights reserved.